نمونه اعتراض به نظر کارشناسی

ساخت وبلاگ

به نام خدا

ریاست محترم شعبه ...

با سلام احتراماً اینجانبان به وکالت از آقای ..... در کلاسه ۲ حقوقی مراتب ذیل را در اعتراض به نظر کارشناسی معروض داشته و مستدعی اخذ نظر تکمیلی و در غیر این صورت یعنی عدم قبول اخذنظر تکمیلی از سوی دادگاه محترم , مستدعی ارجاع امر به هیئت ۵ نفره کارشناسی می‌باشیم:

١- مفهوم (معبر متروک)
نکته اساسی و مرکز ثقل حل اختلاف موجود در این پرونده مفهوم (معبر متروک )است.
اولاً :در هیچیک از متون قانونی اصطلاح(معبر مازاد) وجود ندارد و اصطلاح مرسوم برای معابری که استفاده نمی‌شود (معبر متروک)است و بر اساس ماده ۱۹ قانون نوسازی و عمران شهری مصوب١٣٤٧/٠٩/٠٧ و اصلاحی١٣٨٨/١٠/٠٨ و آیین نامه اجرایی آن معبر متروک متعلق به شهرداری و دارای قابلیت واگذاری از طریق فروش یا مزایده است و معبر متروک در وضعیت زمینی است که پس از اجرای طرح‌های مصوب جدید جامع و تفصیلی قابلیت استفاده به عنوان معبر عمومی ندارد( مستنداً به بند (د) ماده ۱ آیین نامه اجرایی ماده ۱۹ قانون مذکور)


ثانیاً: برابر ماده ۲ آیین نامه مذکور نیز احراز متروک شدن معابر عمومی پس از اجرای طرح‌های مصوب شهری (جامع و تفصیلی )با اعلام شهرداری و تایید اداره راه و شهرسازی قابل احراز است و صرف مصوبه شورای شهر بدون مراتب فوق فاقد وجاهت قانونی است.

٢- عدم توجه به تناقض نقشه‌های تفکیکی موجود در پرونده
به شرح برگ‌های ۱۳ و ۲۰ و ۲۱ و ۲۵ پرونده چهار فقره نقشه تفکیکی منتسب به شهرداری موجود است که همه با هم در تناقض و تضاد کامل هستند که ذیل به آنها اشاره می‌شود:
الف) در برگ ۱۳ پرونده در نقشه ارائه شده سیستم یکپارچه شهرسازی موسوم به( پروانه احداث بنا) به تاریخ تنظیم ملک خریداری شده (۲۶۵ مترمربع )و در محل کوچه بنباز و فاقد گذر اسلامی و فاقد دور برگردان اعلام شده است.

ب) در برگه‌های ۲۰ و ۲۵ پرونده همان ملک (بن بست) و (فاقد دور برگردان)اعلام شده در حالی که همانگونه که گفته شد در نقشه برگ ۱۳ (بن باز) اعلام شده است.

ج) در برگ ۲۱ پرونده همان ملک به نام قطعه ۱۲ و با احتساب کسری ٤٤ متر مربعی (همان قسمت متنازع فیه)
و دارای (دور برگردان) و در محل (بن‌بست) معرفی شده است.
بنابراین دو مساحت متفاوت (۲٠۸ متر مربع)و (۲۶۵ متر مربع) و در شماره‌های متفاوت ١٣و ۱۲ برای یک ملک با وصف متناقض بن بست و بن‌باز و دارای دور برگردان و فاقد دور برگردان در ۴ نقشه متفاوت ذکر شده است.

٣-نقشه انتخابی کارشناسان مغایر با واقعیت موجود در محل است.
با توجه به وجود چهار نقشه متفاوت و متناقض که فوقا اعلام شد این سوال مطرح است که کارشناسان بر اساس چه معیاری از بین چهار نقشه متفاوت نقشه‌ای را جانبدارانه انتخاب کرده‌اند که مغایر با واقعیت است و برابر این قابلیت ترتیب اثر ندارد و طی نقشه انتخابی کارشناسان برخلاف واقعیت کوچه بن‌بست و دارای دور برگردان اعلام شده است حال آنکه خود اینجانبان به محل رفته و به چشم خود دیده‌ایم که محل بن باز و فاقد دور برگردان است .
همچنین ملک متنازع فیه در واقعیت در نقشه قطعه شماره ۱۲ می‌باشد نه قطعه شماره ۱۳ ولی کارشناسان همانگونه که گفته شد نقشه‌ای را انتخاب کرده اند که شماره ۱۳ در آن ذکر شده و حدود اربعه آن دو کاملاً متفاوت است.

۴- ملک شهرداری یا ملک آقای.....؟
برابر صورتجلسه (مندرج برگ دوم گزارش کارشناسی)شماره و مورخه١٣-١٤٠٠/٠٥/٠٦ (بر فرض قانونی بودن )آن آقای ..... پیشنهاد فروش ۴۴ متر مربع مازاد همان محل مورد اختلاف به شهرداری داده و شهرداری نیز موافقت نموده است و این امر بیانگر تحقق عقد بیع با ایجاب و قبول به شرح فوق و نتیجتا بیانگر عدم مالکیت شهرداری نسبت به محل متنازع فیه است.

٥- در مورد تصمیم کمیسیون ماده ۱۰۰
در کمیسیون ماده ۱۰۰ در مورد تخلف ساختمانی خواهان‌ها رای بر ابقای ساختمان احداثی صادر شده است شهرداری مالک فرض کرده باشد اولاً ملک شهرداری خارج از صلاحیت کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری می‌باشد و در آنجا شهرداری نمی‌تواند ملک متصرف شده را در کمیسیون مورد رسیدگی قرار دهد بلکه در کمیسیون به تخلفات رسیدگی می‌شد و به جرم تصرف عدوانی در دادگاه و دادسرا رسیدگی می‌شود و این امر بیانگر آن است که شهرداری در محل مالکتی ندارد


۶- کارشناسان محترم یک طرفه و بدون اطلاع اینجانبان و موکل و با همراهی معترض و خواهان به محل رفته اند و این امر را هم در صدر برگ اول گزارش کارشناسی خود منعکس کرده‌اند حال آنکه اصل تناظر ایجاب می‌کند اصحاب دعوی از حضور کارشناسان در محل مطلع شوند و دفاعیات خود را همزمان به کارشناسان بیان کنند.

نهایتاً
با توجه به اینکه کارشناسان محترم در بین چهار نقشه متناقض, نقشه‌ای را انتخاب کردند که به شرح بندههای ۲ و ۳ این لایحه برخلاف واقعیت موجود در محل می‌باشد و در مورد بند ۵ نیز مستدعی استعلام از شهرداری در خصوص نتیجه رسیدگی کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌باشیم و همچنین در مورد بند ١ (معبر متروک)مستدعی استعلام از اداره راه و شهرسازی در خصوص محل متنازع فیه بوده و بر این اساس و برابر مفاد این لایه مستدعی اخذ نظر تکمیلی پس از وصول پاسخ استعلامهای مذکور می‌باشیم و در غیر این صورت مستدعی ارجاع امر به هیات ۵ نفره کارشناسی می‌باشیم.
با احترام :تیمور زمانی محمد عزیزی

ورودی های 71 حقوق شیراز...
ما را در سایت ورودی های 71 حقوق شیراز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : t-zamania بازدید : 57 تاريخ : يکشنبه 29 مرداد 1402 ساعت: 6:19